Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Kantoorruimte te koop Alkmaar
  Alle kantoorruimtes in Alkmaar en omgeving
  Kantoorruimte te koop Alkmaar
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Kantoorruimte te koop Alkmaar

  Op zoek naar een kantoorruimte te koop in Alkmaar voor uw onderneming? Alkmaar is centraal gelegen in Noord-Holland met goede verbinding naar grote steden zoals bijvoorbeeld Amsterdam. Als u voor uw onderneming besluit tot het kopen van een pand weet u ook dat u op een goede manier investeert in de groei van uw bedrijf. U vindt allerlei soorten kantoorruimte te koop in Alkmaar. Er zijn zowel kleine panden in het levendige stadscentrum als grotere panden in de industrieterreinen zoals Boekelermeer en Oudorp beschikbaar. Deze bedrijventerreinen bieden zelfs mogelijkheden waar extra opslagruimte bij aanwezig is, mocht uw onderneming daar behoefte aan hebben. En zelfs als de kantoorruimte te koop in Alkmaar die het beste bij de wensen van uw onderneming past eigenlijk te groot is, kunt u uiteraard overwegen een vleugel of een deel ervan onder te verhuren. Zo genereert u met uw nieuwe vestiging ook nog eens extra inkomsten. En als u zoekt naar een kleiner pand vanwege een minimale uitbreiding, met personeel uit de stad, dan kunt u ook besluiten tot de aanschaf van extra woonruimte bij uw kantoorruimte te koop in Alkmaar. Zodoende bent u er zeker van dat er altijd iemand aanwezig is, zelfs als uw vestiging in de avonduren of weekenden gesloten is.

  Kantoorruimte te koop in Alkmaar en omgeving

  Zoals omschreven ligt de stad Alkmaar in de provincie Noord-Holland. Behalve deze stad bieden de steden in de omgeving zoals Castricum, Heerhugowaard, Bergen, Enkhuizen, Den Helder, Purmerend en Hoorn net zulke voordelen als het centraal gelegen Alkmaar. Bent u dus voor uw firma op zoek naar kantoorruimte te koop in Alkmaar en omgeving, bekijk dan ons actuele aanbod met interessante panden die zeker een goede investeringsmogelijkheid zijn. De regio met vele bedrijfsterreinen en stedelijke zones, omringd door landelijke gebieden, is de verbinding tussen de noordelijke randstad en Friesland, zodat uw vestiging vanuit grote delen van het land goed bereikbaar is. Als u dus nieuw personeel uit deze regio's onder wilt brengen in een nieuwe kantoorruimte te koop in Alkmaar en omgeving dan raden wij u aan ons ruime assortiment op deze pagina te bekijken. Zodoende kunt u een begin maken met het proces om de wensen en eisen van uw onderneming te vergelijken met de mogelijkheden die er in deze regio geboden worden. Wij helpen u graag op weg bij het zetten van de eerste stap op weg naar deze belangrijke investering die u voor uw onderneming voor ogen heeft.