Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Kantoorruimte te koop Amsterdam
  Alle kantoorruimtes in Amsterdam en omgeving
  Kantoorruimte te koop Amsterdam
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Kantoorruimte te koop Amsterdam

  Bent u op zoek naar een kantoorruimte te koop Amsterdam? We helpen u graag bij het vinden van een geschikte kantoorruimte in Amsterdam of omgeving. Amsterdam, wie is er nou niet geweest? De hoofdstad van ons land en een stad met veel gezichten. Letterlijk en figuurlijk. De stad trekt per jaar vele miljoenen toeristen vanuit ons eigen land en ver daarbuiten. Populair en geliefd om de sfeer, de historie en natuurlijk de vele grachten. Maar Amsterdam is ook zakelijk van groot belang. Niet alleen in de geschiedenis was het al een cruciale stad in de handel. Vandaag de dag profiteren we ook nog steeds van deze status. Gaat u een kantoorruimte kopen in Amsterdam en wilt u hiervoor graag alle opties eens op een rijtje zetten? We helpen u hier graag bij. Wellicht heeft u al een onderneming en bent u op zoek naar een waardevolle investering. Het maandelijkse bedrag wat er aan bedrijfshuur afgaat stopt u liever in uw eigen ruimte. Een investering voor de langere termijn. Of u nu de volledige ruimte zelf gaat gebruiken of gaat verhuren. In diverse gevallen kan de aanschaf u een boost geven. Heeft u al een bepaalde wijk in Amsterdam in gedachten? Amsterdam heeft veel verschillende opties. Met Zuid, Bos en Lommer, Plantage, Rivierenbuurt, Oostelijk Havengebied, IJburg, Oud-West, en o.a. de Staatsliedenbuurt is er een ruim aanbod aan mogelijkheden. Onderstaand hebben we dan ook een aanbod van verschillende kantoorruimte te koop in Amsterdam opties. Breng u wensen en eisen in kaart en laat u zo op weg helpen met deze opties.

  Kantoorruimte te koop in Amsterdam en omgeving

  Wie een kantoorruimte te huur Amsterdam zoekt zal denken aan de vele mogelijkheden die de stad kan bieden. De potentie van de verschillende bedrijven en wellicht de connectie met uw diensten en/of producten. Ook op de diverse bedrijventerreinen in Amsterdam zijn er vele bedrijven gevestigd hard werkend aan hun toekomst. Heeft uw voorkeur een kantoorruimte kopen op een industrieterrein in Amsterdam? Kijk dan eens naar Sloterdijk, Amstel Business Park Zuid, Cruquius of Business Park Amsterdam Osdorp. Stuk voor stuk inspirerende gebieden met veel bedrijven. Maar Amsterdam en de potentie kan ook indrukwekkend of overweldigend zijn. Sommige bedrijven kiezen daarom liever voor een kantoorruimte te koop Amsterdam waar anderen liever uitwijken naar de omgeving. Met Aalsmeer, Huizen, Amstelveen en onder andere Zaanstad is ook de keuze hierin weer uitgebreid. Het doel van de aanschaf van uw kantoorruimte in omgeving Amsterdam kan zorgen voor de keuze voor een bepaalde stad. Zo staat Aalsmeer bekend om de bloemenveiling en groeit de regio dankzij deze business door. Maar bijvoorbeeld het jonge Zaanstad heeft de afgelopen jaren een flinke economische opkomst wat weer kansen met zich mee brengt. Huizen staat weer bekend om de visserij en heeft veel jonge ondernemers daar waar Amstelveen geniet van onze luchthaven Schiphol en min of meer als voorstad van Amsterdam gezien kan worden. Met uw wensen en eisen kunt u zo kijken naar de beste bestemming van uw kantoorruimte te koop. We helpen u graag op weg met het presenteren van een divers aanbod.