Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Kantoorruimte te koop Delft
  Alle kantoorruimtes in Delft en omgeving
  Kantoorruimte te koop Delft
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Kantoorruimte te koop Delft

  Zoekt u voor uw onderneming kantoorruimte te koop in Delft? Denkt u aan uitbreiding of verhuizing van de huidige vestiging van uw bedrijf? Heeft u reeds een lijst met wensen en eisen waaraan het moet voldoen om het beste bij uw onderneming te passen opgesteld, dan dient u zich ook af te vragen of kopen of huren de beste optie voor uw firma is. Wanneer u kiest voor een kantoorruimte te koop in Delft doet u een zekere investering voor de toekomst en u heeft misschien zelfs de mogelijkheid een verdieping of vleugel onder te verhuren zodat u extra inkomsten gegenereerd. In Delft vindt u zowel ruime kantoren met extra opslag ruimte op een van de industrieterreinen rondom de stad en direct aan de snelwegen gelegen. Ook zijn er genoeg mogelijkheden voor een kantoorruimte te koop in Delft in de binnenstad of het gebied rondom het station. Dit zijn over het algemeen kleinere panden, soms met extra woonruimte. Dus wij adviseren u onze ruime variëteit aan mogelijkheden op deze pagina te bekijken, zodat u weloverwogen kunt besluiten hoe u voor uw bedrijf een begin maakt met het selectieproces van een kantoorruimte te koop in Delft.

  Kantoorruimte te koop in Delft en omgeving

  De stad Delft ligt zeer centraal tussen Rotterdam en Den Haag aan verschillende belangrijke snelwegen. De stad en de andere steden in de omgeving zoals Rijswijk, Hoek van Holland, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs en Naaldwijk staan bol van de bedrijvigheid. Het kan dus zijn dat u voor uw organisatie vanwege uitbreiding of verhuizing een kantoorruimte te koop in Delft en omgeving overweegt. Vele verschillende industriële zones, zoals de havens van Rotterdam en het Westland met de overbekende bloemenveiling zijn zeer nabij gelegen. Als uw bedrijf dus al zaken doet met andere bedrijven uit deze regio's en u bent van plan uit te breiden, te verhuizen of vestigingen te combineren, dan zal een kantoorruimte te koop in Delft en omgeving een goede investering voor uw onderneming zijn. Het gebied biedt een verscheidenheid aan bedrijventerreinen zoals Delftse Poort en Tanthof in Delft, de Kulk in Hoek van Holland of Broekpolder in Rijswijk. En niet voor niets zijn er al jaren internationale bedrijven zoals DSM en de eerder genoemde bloemenveiling in het gebied te vinden. Wij helpen u dus graag op weg met ons aanbod zodat u een eerste selectie kunt maken uit de vele mogelijkheden die er zijn.