Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Kantoorruimte te koop Den Haag
  Alle kantoorruimtes in Den Haag en omgeving
  Kantoorruimte te koop Den Haag
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Kantoorruimte te koop Den Haag

  Bent u op zoek naar een kantoorruimte te koop Den Haag? Wij hebben een ruim en uitgebreid aanbod aan kantoorruimten in Den Haag en omgeving. Den Haag, ook wel bekend als 's Gravenhage heeft veel potentie op zakelijk gebied. Er zijn heel veel grote bedrijven die hier hun kantoren hebben gehuisvest. Zoals bijvoorbeeld KPN, ING Bank en T Mobile. Omdat Den Haag de regeringsstad van ons land is zijn hier onder andere vele ministeries, ambassades en het VROM gevestigd. Dit zorgt voor veel werkgelegenheid in de stad. Naast deze instanties zorgen ook de zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg en vrijetijdseconomie samen voor ruim tweederde van de werkgelegenheid in Den Haag. Het is dus zakelijk gezien een aantrekkelijke stad om uw kantoorruimte te kopen. Bent u op zoek naar een grotere kantoorruimte omdat uw bedrijf de laatste jaren hard is gegroeid? Of bent u toe aan het openen van een nieuwe kantoorruimte in een andere stad, naast het pand dat u al bezit? Wellicht bent u een jonge, startende ondernemer die in Den Haag het bedrijfsleven wil gaan ontdekken? Wat uw eigen motivatie voor het vinden van een kantoorruimte ook is, u bent hier aan het juiste adres. We hopen u op weg te helpen met ons uitgebreide en diverse aanbod aan kantoorruimtes, in vele diverse wijken van Den Haag. Zoekt u een ruimte in het Laakkwartier, Zeeheldenkwartier of hartje centrum? Of liever wat verder uit het centrum zoals bijvoorbeeld Zuiderpark, Schilderswijk Loosduinen of Bezuidenhout? Mocht u nog geen idee hebben op welke locatie u wilt zitten, dan is dat uiteraard ook geen probleem. Kijk rustig rond in ons aanbod op de site en laat u inspireren!

  Kantoorruimte te koop in Den Haag en omgeving

  Wilt u liever een kantoorruimte in een rustigere stad in plaats van in de grote stad Den Haag? Kijk dan eens rond in de omgeving van Den Haag. Ook hier zijn tal van mogelijkheden voor een mooi en passende kantoorruimte. Denkt u bijvoorbeeld eens aan Voorschoten, rijk aan meer dan 100 rijksmonumenten. Of wat te denken van het prachtige Wassenaar, het pittoreske Wateringen? Of Voorburg, gelegen op een oude duinenrij. Daarnaast bezit de omgeving van Den Haag ook nog enkele industrieterreinen, zoals bijvoorbeeld Plaspoelpolder en Broekpolder. De omgeving van Den Haag heeft veel mooie plekken te bieden vaak met veel natuur, maar toch nog met de voordelen van Den Haag dat op een steenworp afstand ligt. Den Haag is een stad die ook internationaal bekend is. Dit zorgt mede voor een goede infrastructuur en goede bereikbaarheid, zowel via diverse snelwegen zoals de A13, A12 en A4 als via het spoor. Den Haag Hollands Spoor heeft zelfs verbindingen met de internationale trein. De reden dat Den Haag ook internationaal bekend is is vooral vanwege het toerisme in Scheveningen. Door zijn unieke ligging als grote stad aan de Noordzee en kustplaatsen zoals Scheveningen en Kijkduin staat deze regio internationaal goed op de kaart. We hopen je op weg te helpen met het vinden van de ideale kantoorruimte.