Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Kantoorruimte te koop Dordrecht
  Alle kantoorruimtes in Dordrecht en omgeving
  Kantoorruimte te koop Dordrecht
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Kantoorruimte te koop Dordrecht

  Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u voor uw firma op zoek bent naar kantoorruimte te koop in Dordrecht. Het kan zijn dat u al in de stad gevestigd bent en zoekt naar de noodzakelijke extra ruimte vanwege een uitbreiding van uw huidige locatie. Of u overweegt uw huidige vestiging te verhuizen naar de stad vanwege haar centrale ligging tussen de Randstad en de zuidelijke provincies en België. Heeft u ook al de overweging gemaakt dat een nieuwe kantoorruimte te koop in Dordrecht een gedegen investering is ten opzichte van het huren van een nieuwe ruimte? Zo zijn er in de binnenstad voornamelijk kleinschalige kantoren te vinden waar u eventueel ook woonruimte voor uzelf of voor personeel bij aan kunt schaffen. De vele bedrijventerreinen rondom de stad zoals bijvoorbeeld de Dordtse Kil bieden dan weer kantoorruimte te koop in Dordrecht, vaak met extra opslag faciliteiten. U kunt dus overwegen deze opslagruimte of een deel van uw nieuwe kantoor te verhuren. Op die manier bent u zeker van extra inkomsten en beschikt u nu reeds over de ruimte die uw organisatie in de toekomst nodig heeft. Kortom, een kantoorruimte te koop in Dordrecht is voor uw onderneming een goede investering.

  Kantoorruimte te koop in Dordrecht en omgeving

  Zoals reeds beschreven ligt de stad Dordrecht zeer centraal tussen de Randstad en de zuidelijke provincies. Het verbindt het havens van Rotterdam met de die van Antwerpen en de Moerdijk. Een kantoorruimte te koop in Dordrecht en omgeving zoals in de steden Papendrecht, Barendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Werkendam en Gorinchem kan dus voor uw bedrijf een mogelijkheid zijn. Als u voor uw nieuwe vestiging bijvoorbeeld zoekt naar goede bereikbaarheid of een snelle ontsluiting zowel per spoor als per binnenvaartschip omdat u behalve kantoorruimte te koop in Dordrecht en omgeving ook zoekt naar opslagruimte dan bent u in dit gebied aan het juiste adres. De vele bedrijventerreinen van deze steden bieden genoeg mogelijkheden voor het vinden van de ruimte die het beste past bij de vereisten die u aan uw bedrijf aan een nieuw onderkomen stelt. Zo vindt u in ons recente aanbod een grote keuze aan mogelijkheden en wij helpen u graag op weg bij het nemen van deze belangrijke eerste stap. U kunt dus weloverwogen een begin maken met de zoektocht naar de juiste locatie voor uw nieuwe kantoorruimte te koop in Dordrecht en omgeving.