1. kantoorruimte- zoeken

  1.  
  Uitgebreid zoeken
 1. Gratis object aanbieden

  • Nu cure no pay
  • Uw object plaatsen op 20 websites
 • *

Kantoorruimte te koop Eindhoven

Is uw zoektocht naar een kantoorruimte te koop Eindhoven gestart? Wilt u een passende kantoorruimte vinden in Eindhoven zelf of in de regio? Eindhoven heeft een enorme groei doorgemaakt in het verleden en groeit nog steeds hard door. Samenwerkingen in de regio worden vormgegeven en creëren kansen voor de meest uiteenlopende bedrijven. Bent u zelf ook op een punt gekomen dat u een cruciale stap wilt maken? Een kantoorruimte te koop in Eindhoven vinden om zo uw maandelijkse kosten in uw toekomst te stoppen? Een kantoorruimte in Eindhoven kopen zodat u deze kunt onder verhuren? De mogelijkheden zijn ruimschoots aanwezig. We helpen u graag op weg bij het vinden van een passende oplossing voor uw bedrijf. Eindhoven staat bekend als centrum van de technologie in het zuiden van ons land. Een flinke budget voor ontwikkeling en onderzoek gaat jaarlijks naar deze regio. Dit resulteerde in het gebruiken van de slogan: leading in technology. Maar dit is niet zomaar iets van de laatste tijd. Al vanaf 1990 is de regio al bezig met het starten van een samenwerkingsverband tussen de bedrijven, overheid en andere kennisinstellingen. De naam: Brainport! Heeft u al een idee waar u uw kantoorruimte wilt huisvesten? De wijken Centrum, Stratum, Tongelre, Woensel, Strijp, Gestel of industrieterreinen zoals onder andere de Hurk, Esp, De Kade bieden voldoende opties. Gaat u met uw bedrijf aansluiten bij deze slimme regio en bent u daarom op zoek naar een kantoorruimte te koop in Eindhoven? We hopen u te helpen bij het vinden van een passende oplossing in Eindhoven of regio.

  • Uw object op deze pagina?

    

   • eenvoudig plaatsen van uw pand
   • een heldere zoekfunctie op onze sites
   • actueel aanbod door dagelijkse update van de sites 


   Klik hier

 1. Bent u op zoek naar een passend bedrijfspand- voor uw onderneming? Vormt het beeld van deze plek zich langzaam in uw hoofd? En heeft u behoefte aan informatie over het actuele aanbod van geschikte panden? Dan bevindt u zich op deze site op de juiste plaats.

   

  Onze vastgoed sites:

  • overzichtelijke websites met een heldere presentatie
  • snel zoeken door eenvoudige zoekfuncties
  • duidelijke omschrijving van de aangeboden objecten met scherpe foto’s
  • brengt vraag en aanbod ‘vast en goed’ in de markt voor bedrijfs- kantoor- en winkelpanden bij elkaar

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

Kantoorruimte te koop in Eindhoven of omgeving

Bent u op zoek naar een passende kantoorruimte te koop in Eindhoven? Een slimme keuze! Eindhoven bruist en maakt jaarlijks een mooie groei door. Begrippen als Philips (met jaarlijks enorm veel patentaanvragen), ASML, IBM en de High Tech Campus Eindhoven en alle andere ondernemingen dragen elk hun steentje bij. Maar ook de bereikbaarheid van de stad is op verschillende flanken optimaal. De belangrijke A2 loopt door de stad, de A50, A67 en o.a. de A58 zorgen voor een goede verbinding met belangrijke regio’s in Nederland. Liever uw klanten, partners of medewerkers per trein ontvangen? Ook dit is mogelijk met een intercity station. Internationaal zaken doen? Met Eindhoven airport is ook dit plaatje afgedekt. Ideaal! Is Eindhoven zelf een beetje overweldigend en is ook de regio van Eindhoven een optie? Met Helmond, Waalre, Valkenswaard, Best, Deurne, Veldhoven en Geldrop zijn er diverse plaatsen waar een kantoorruimte kopen interessant zou kunnen zijn. Zo is Best een industriegemeente, staat Veldhoven en Geldrop bekend om de bedrijvigheid, kent iedereen Valkenswaard en Waalre om de mooie omgevingen en Helmond om het verleden in de metaal- en textielindustrie. Elk plaatsen waar u met uw onderneming prima zou kunnen starten en/of groeien. Laat u daarom op deze pagina informeren over de mogelijkheden en beschikbare objecten.