Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Kantoorruimte te koop Haarlem
  Alle kantoorruimtes in Haarlem en omgeving
  Kantoorruimte te koop Haarlem
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Kantoorruimte te koop Haarlem

  Is uw onderneming van plan uit te breiden, te verhuizen of om een nieuwe vestiging te openen in Haarlem? Dan heeft u beslist een lijst opgesteld met wensen en eisen voor uw nieuwe kantoorruimte te koop in Haarlem. U heeft een aantal keuzes gemaakt en bent tot de conclusie gekomen dat de aanschaf van een ruimte vele malen meer mogelijkheden biedt dan het huren er van. Zodoende kunt u zich nu richten op de andere mogelijkheden die er zijn, zoals de ligging van de stad ten westen van Amsterdam, dichtbij alle industrie die in het havengebied van deze stad te vinden is. Uw kantoorruimte te koop in Haarlem beschikt dus niet alleen over een centrale ligging maar u heeft ook de mogelijkheden tot de aanschaf van extra opslagruimte zodat u uw eventuele goederenstroom juist kunt beheersen. En als u deze ruimte nog niet nodig heeft zullen er genoeg gegadigden zijn om dit deel van uw kantoorruimte te koop in Haarlem van u te willen huren. Zo ziet u dat er alleen maar voordelen zijn voor een kantoorruimte te koop in Haarlem. Onze ruime selectie zal u erbij helpen de juiste keuze voor uw organisatie te maken.

  Kantoorruimte te koop in Haarlem en omgeving

  De stad Haarlem en de steden Heemskerk, IJmuiden, Zandvoort, Beverwijk, Heemstede, Velsen en Hoofddorp vormen het gebied ten westen van Amsterdam en ten zuiden van het Noordzeekanaal met al haar industrie, havens, bedrijventerreinen en dienstverlening. Een kantoorruimte te koop in Haarlem en omgeving biedt dus vele opties, zelfs nog veel meer dan wanneer u besluit tot het huren van een ruimte. Een ruim opgezette nieuwe vestiging met extra opslagmogelijkheden omringd door andere kantoren en bedrijven op een bedrijventerrein of een middelgrote ruimte in een van de stadscentra of stationsgebieden behoren tot de vele keuzes die er zijn wat betreft een kantoorruimte te koop in Haarlem en omgeving. Uw organisatie zal dus bijvoorbeeld kunnen profiteren van het verhuren van een deel van de nieuwe locatie aan reeds bestaande klanten of nieuwe huurders. Wij bieden u een grote keuze uit mogelijkheden die dit gebied beschikbaar heeft in ons ruime aanbod. Met dit ruime aanbod zorgen wij ervoor dat u weloverwogen een gedegen eerste selectie kunt maken. Naar aanleiding van deze eerste selectie komt u dus vanzelf bij de keuze die het meest past bij de vereisten die uw onderneming voor de toekomst heeft.