Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Kantoorruimte te koop Maastricht
  Alle kantoorruimtes in Maastricht en omgeving
  Kantoorruimte te koop Maastricht
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Kantoorruimte te koop Maastricht

  Zoekt u voor uw bedrijf uitbreiding in het zuiden van Limburg, maar is huren geen optie? Dan is een kantoorruimte te koop in Maastricht een betere optie voor uw organisatie. De stad ligt aan de grens met België en op een steenworp afstand van Duitsland met de daar gevestigde industrie. De stad is zowel bereikbaar per spoor, over de weg alsmede via het water en het beschikt over een eigen vliegveld. Daarom kunt u besluiten de eisen van uw bedrijf te combineren met de mogelijkheden die een kantoorruimte te koop in Maastricht biedt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een locatie met extra loods en opslag faciliteiten die u kunt verhuren aan derden. Zodoende kunt u nu reeds beschikken over een kantoorruimte te koop in Maastricht die eigenlijk qua grootte pas over een paar jaar bij uw onderneming past maar op deze manier toch rendabel is. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u graag een lokale kleinschalige vestiging van uw onderneming opent zodat uw bedrijfsnaam in de stad aanwezig is. Dan is een kantoorruimte te koop in Maastricht in de stadskern of één van de buitenwijken van de stad wellicht een betere optie voor u.

  Kantoorruimte te koop in Maastricht en omgeving

  De zuidelijke ligging van de stad en de omliggende steden Valkenburg, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Sittard en Geleen en de nabijheid van België en Duitsland maken dit gebied zeer internationaal. Tel daar de goede infrastructuur van wegen, rivieren, spoorwegen en het lokale vliegveld bij op dan komt u tot de conclusie dat een kantoorruimte te koop in Maastricht en omgeving een prima investering is. Hetzij als nieuwe vestiging voor uw eigen organisatie, als investering om huurinkomsten te genereren of een combinatie van beide. Bovendien zijn er in en om het gebied meerdere internationale universiteiten te vinden waardoor er veel technische kennis en personeel beschikbaar is als uw onderneming daar behoefte aan heeft. Zoals u ziet zijn er dus vele mogelijkheden en redenen te bedenken om tot de aanschaf van een kantoorruimte te koop in Maastricht en omgeving over te gaan. Neem rustig de tijd om de wensen en eisen die uw bedrijf aan deze investering hebt uit te werken zodat u daarna in ons actuele aanbod kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Op deze manier kunt u met onze hulp bepalen welke keuze het beste bij de toekomstvisie en groei van uw bedrijf past.