Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Kantoorruimte te koop Nijmegen
  Alle kantoorruimtes in Nijmegen en omgeving
  Kantoorruimte te koop Nijmegen
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Kantoorruimte te koop Nijmegen

  Heeft u onderneming de behoefte aan een kantoorruimte te koop in Nijmegen? Deze stad in het oosten van de provincie Gelderland ligt dicht bij de grens met Duitsland. U vindt er van centraal gelegen bescheiden kantoorruimtes in en rond het centrum van de stad tot de mogelijkheid van middelgrote tot grote kantoorruimte te koop in Nijmegen op één van de omliggende bedrijventerreinen zoals bijvoorbeeld Bijsterhuizen en West Kanaaldijk. Als u dus zoekt naar uitbreidingsmogelijkheden van uw huidige vestiging omdat uw onderneming uit haar spreekwoordelijke jasje groeit, omdat u een nieuwe lokaal gelegen kantoor wilt openen of denkt aan verhuizing, dan zijn er in deze stad genoeg mogelijkheden voor een kantoorruimte te koop in Nijmegen. Ook zorgt de landelijke ligging van de stad voor een gezond leefklimaat voor uw huidige en toekomstige personeel dat u op deze nieuwe locatie wilt onderbrengen. Bovendien is de aanschaf van een nieuwe ruimte nog altijd een betere investering dan het huren van een locatie. Daarom helpen wij u graag op weg en bieden wij u onze ruime selectie met kantoorruimte te koop in Nijmegen zodat u zich kunt oriënteren op de vele mogelijkheden die de stad te bieden heeft voor uw bedrijf.

  Kantoorruimte te koop in Arnhem en omgeving

  De stad Nijmegen en de omliggende steden Wijchen, Groesbeek en Zevenaar liggen zoals bovenstaand reeds vermeld in het oosten van het land direct aan de grens met Duitsland. Zodoende ontstaat de situatie dat dit gebied ondanks haar landelijke ligging toch heel centraal ligt als de bereikbaarheid van de rest van Nederland en het Duitse Ruhrgebied tot de wensen en eisen behoren die uw organisatie heeft wat betreft een kantoorruimte te koop in Nijmegen en omgeving. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u reeds in deze omgeving actief bent maar nog niet over een vestiging beschikt. Heeft u er dan al aan gedacht dat de aanschaf van een lokaal kantoor een prettige investering kan zijn voor uw onderneming? Zodoende beschikt u over de door u gezochte ruimte, is uw bedrijfsnaam te zien en kunt u een aantal kantoren, vleugel of verdieping van de kantoorruimte te koop in Nijmegen en omgeving onderverhuren. Zodoende brengt u extra inkomsten binnen ten opzichte van het huren van een ruimte. Bekijk ons ruime aanbod op deze pagina en laat ons u helpen bij deze eerste stap op weg naar de nieuwe toekomst van uw bedrijf.