1.  
169.500,- v.o.n., ex BTW

Te koop: Bedrijfsruimte Bemmel Business CenterTe koop & te huur

De Kazematten 2 B, 6681CS Bemmel
Aangeboden door: Kleinmaeks & Nijdam

 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  
*

Omschrijving

Op dit moment is er op bedrijvenpark “De Houtakker” in Bemmel (op de hoek De Kazematten/De Houtakker) in het bedrijfsverzamelgebouw “Bemmel Business Center” nog één hoogwaardige, duurzame en multifunctionele Business Unit beschikbaar voor verhuur of verkoop. In totaal omvat deze Business Unit ca. 179 m2 verdeeld over twee bouwlagen van elk circa 90 m2. De unit is gelegen aan de voorzijde (zichtzijde) van het gebouw en heeft twee parkeerplaatsen. De vraagprijs is € 169.500,- v.o.n., ex BTW


De Business Units worden anders gebouwd dan de meeste en worden ECO-FRIENDLY opgeleverd met een uitstekende isolatie. Daarnaast zorgt de Vereniging van Eigenaren en het Parkmanagement van de Gemeente Lingewaard dat het gebouw niet alleen in uitstekende staat wordt opgeleverd maar ook in uitstekende staat blijft.

Foto's

 • Bedrijfsruimte te huur Bemmel
 • Bedrijfsruimte te huur Bemmel 1
 • Bedrijfsruimte te huur Bemmel 2

Locatie

De Kazematten 2 B, 6681CS Bemmel

Contact

Objecten in de omgeving

 1. Provincie
 2. Plaats
 3. Type
 4. Huur / koop
 5. Min. oppervlak
 6. Max. oppervlak
 7. Zoekwoord
 8.  

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.