*

Te koop aangeboden: L O D E W I J K N A P O L E O N L A AN NUMMER 101 TE O O S T E R H O U T

Lodewijk Napoleonlaan 101, 4904 LH Oosterhout
Oppervlakte: 40 m2
, € 209.000,-- k.k.
Vele gebruiksmogelijkheden bij dit object zijn denkbaar, bijvoorbeeld atelier, kantoor, praktijk, schoonheidssalon, speelruimte, noem maar op. Of zoals de ruimte eigenlijk bedoeld was: een garage.

Omschrijving

L O D E W I J K N A P O L E O N L A AN NUMMER 101 TE O O S T E R H O U T

Vele gebruiksmogelijkheden bij dit object zijn denkbaar, bijvoorbeeld atelier, kantoor, praktijk, schoonheidssalon, speelruimte, noem maar op. Of zoals de ruimte eigenlijk bedoeld was: een garage. De auto kunt u echter ook eenvoudig op eigen terrein voor de woning parkeren. Ook is er voldoende parkeerruimte in de straat.

Aanwezig drive-in-woning gelegen in Zuid met vrij uitzicht.

Indeling:

Begane grond:
Entree, gang met toegang tot deels betegelde toiletruimte met fonteintje, trapopgang naar de 1e verdieping met daaronder een grote trapkast, toegang tot de achterkamer/achterentree en tot de galerie aan de rechterzijde (voorheen garage). Op de vloer van de galerieruimte (afm. ca. 3.70 x 6.00m) ligt een parketvloer en de wanden en plafonds zijn gestuct. In deze ruimte bevindt zich de meterkast en er is via een speelse toog toegang tot de achterkamer (afm. ca. 3.70 x 3.00m) voorzien van een grenen planken vloer, eenvoudige pantry, opstelling van de cv-ketel en tuindeur. Vanuit deze achterkamer en vanuit de gang is er toegang naar de zijkamer (afm. ca. 3.40 x 2.00m) met houten vloer en grote kastenwand waarin zich o.a. de wasmachine-aansluiting bevindt. De buitendeur is voorzien van een elektrisch rolluik.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping, klein kastenwandje, 2e toiletruimte welke gedeeltelijk betegeld is en voorzien van een fonteintje en toegang tot de woonkamer.
De woonkamer (afm. ca. 9.00 x 3.700m) welke voorzien is van een parketvloer, open haard en een balkon gelegen op het noordwesten.
De half open keuken is voorzien van vloertegels en een groot keukenblok in hoekopstelling met een houten aanrechtblad, vaste kast, spoelbak met mengkraan, carousselkast en diverse onder- en bovenkastjes. Diverse inbouwapparatuur zijn aanwezig, zoals een oven, 4-pitskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de keuken is het balkon aan de achterzijde, gesitueerd op het zuidoosten.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot de slaapkamers en badkamer.
- Slaapkamer van 4.10 x 3.70m met grenen planken vloer en 2 vaste kasten.
- Slaapkamer van 4.00 x 3.70m met grenen planken vloer en 2 grote kastenwanden
- Slaapkamer van 3.40 x 2.00m met parketvloer en toegang tot balkon, ligging op zuidoost.

Badkamer (afm. ca. 2.00 x 3.25m). Deze ruimte is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, dubbele vaste wastafel en derde toilet. Tevens vindt u hier een aansluiting voor en opstelling van de wasmachine, maar deze ruimte kan ook goed benut worden voor het plaatsen van een douchecabine.

TUIN met BERGING
De voortuin met parkeerruimte. De achtertuin (afm. ca. 10.00 x 6.00m) ligt op het zuidoosten en is voorzien van sierbestrating, vijverpartij, erfafscheiding, overkapping en beschikt verder over een achterom naar de achtergelegen poort. Vrijstaande stenen berging voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is zeer geschikt voor praktijk of kantoor aan huis.
- Gelegen aan rustige straat met vrij uitzicht. Op korte afstand van winkelcentrum Zuiderhout, hier zijn o.a. twee supermarkten, een drogist en een apotheek, maar ook een bank, boekenwinkels, kledingwinkels etc. en op woensdag is er een kleine markt.
- Meterkast is voorzien van 5 groepen en 1 aardlekschakelaar.
- Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.
- Type eengezinswoning / voormalig drive-in woning.
- Voorzien van centrale verwarming via een VR ketel (bj. 2002) en er is eventueel ook verwarming via de open haard in de woonkamer.
- Warm water wordt geleverd door middel van een keuken geiser.
- Mogelijkheid voor garage.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Uiteraard ruimte voor 1 auto op de oprit.
- 4 Balkons: 2 met ligging noord-west en 2 met ligging zuid-oost.
- In collegiale verkoop met Klijsen Makelaardij o.g. b.v., Lodewijk Napoleonlaan 77 te Oosterhout.

Noud Kops Woning- en Bedrijfsmakelaardij, al meer dan 25 jaar een vertrouwd gezicht aan de Mathildastraat in Oosterhout.
Contact opnemen met de aanbieder

Aangeboden door:

Noud Kops Makelaardij
Noud Kops Makelaardij

  1. Bericht*
  2.  
  3.  

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.