Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Kantoorruimte te koop Rotterdam
  Alle kantoorruimtes in Rotterdam en omgeving
  Kantoorruimte te koop Rotterdam
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Kantoorruimte te koop Rotterdam

  Bent u op zoek naar een kantoorruimte te koop in Rotterdam? We helpen u graag bij het vinden van passende kantoorruimtes te koop in Rotterdam en omgeving. Heeft u plannen tot uitbreiding? Wilt u graag met uw bedrijf financieel een volgende stap zetten en de kosten van de huur omzetten in kosten van uw eigen kantoorruimte in Rotterdam of omgeving? Heeft u investeringsbudget en wilt u graag een kantoorruimte kopen in Rotterdam zodat u deze weer kunt verhuren en zo uw investering kunt terug verdienen? Dit kan door bijvoorbeeld een stuk van de kantoorruimte zelf te gebruiken en de rest te verhuren. De mogelijkheden zijn vrij uitgebreid. Wanneer u op zoek gaat is het van groot belang om eerst te kijken naar uw wensen en eisen. Moet uw kantoorruimte voldoen aan een bepaalde afmeting? Wilt u een opslagruimte erbij zodat u bijvoorbeeld spullen kunt opslaan voor uw zaken? Kantoorruimte te koop in Rotterdam is er voor elke ondernemer of investeerder. Weet u al in welke wijk u graag een kantoorruimte zou willen vinden? Met de wijken Prins Alexander, Botlek, Delfshaven, Noord en natuurlijk het stadscentrum is er voldoende beschikbaar. Rotterdam is de afgelopen jaren enorm aan het groeien. De havenstad is een belangrijke stad in de historie en economie van ons land. Jarenlang was het de grootste haven van de wereld en tegenwoordig nog steeds een belangrijke hub naar de rest van Nederland. Maar ook kleinere ondernemers weten de stad makkelijk per trein en openbaar vervoer te vinden. Diverse snelwegen lopen direct naar de stad alsmede de goede treinverbindingen! En als extra ligt er ook een vliegveld niet ver van de stad. Ideaal voor internationaal zaken doen. Onderstaand helpen we u graag op weg met een divers aanbod aan kantoorruimte te koop in Rotterdam.

  Kantoorruimte te koop in Rotterdam en omgeving

  De prachtige skyline verraad dat u Rotterdam binnenkomt. De verschillende iconen als de Erasmusbrug, Centraal station, de hoge iconische gebouwen van Nationale Nederlanden, Euromast en de SS Rotterdam schieten voorbij wanneer u aan Rotterdam denkt. De stad is perfect bereikbaar per auto of per openbaar vervoer. Niet alleen met de vele treinen die passeren (er gaat zelfs een trein naar België en Frankrijk) maar ook in de stad zelf per metro en tram. Ideaal voor zakelijke afspraken, personeel of klanten. U bent misschien daarom ook wel op zoek naar een kantoorruimte te koop in Rotterdam. Of u nu gaat verhuren aan andere ondernemers of zelf uw bedrijf een flinke boost gaat geven: Rotterdam bruist! Heeft u de voorkeur voor een bepaald industrieterrein omdat u hier interessante kansen ziet liggen? Met de industriegebieden Prinsenland, Noordwest, Spaanse Polder, Schiebroek en o.a. Nesselande is er voldoende keuze. Maar de schoonheid en groei van Rotterdam kan als mogelijke keerzijde hebben dat het niet helemaal past in het budget. De verschillende steden in de omgeving hebben ook elk hun eigen bijzondere kenmerken die bij kunnen dragen aan uw bedrijf en/of investering. Kijk daarom eens naar kantoorruimte te koop Schiedam, Spijkenisse, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk, Vlaardingen of Hellevoetsluis. Stuk voor stuk ideale bestemmingen voor het hebben van een eigen kantoorruimte. Bekijk daarom ook eens de interessante regio van Rotterdam met de verschillende objecten. We presenteren u graag een divers en ruim aanbod aan opties.