1. kantoorruimte- zoeken

  1.  
  Uitgebreid zoeken
 1. Gratis object aanbieden

  • Nu cure no pay
  • Uw object plaatsen op 20 websites
 • *

Kantoorruimte te koop Utrecht

Bent u op zoek naar een kantoorruimte te koop Utrecht? Op deze pagina vindt u een ruim en divers aanbod aan kantoorruimtes in Utrecht en omgeving. Utrecht is een mooie stad gelegen in het midden van ons land. De stad wordt gekenmerkt door een mooie binnenstad met grachten, maar heeft ook mooie nieuwe wijken aan de rand van de stad. Utrecht is centraal gelegen in Nederland en hier komen diverse belangrijke knooppunten van zowel snelwegen voor het verkeer als knooppunten voor het spoor bij elkaar. Utrecht heeft de snelst groeiende economie van Nederland op dit moment, met name in de dienstensector, en is hierdoor op zakelijk gebied een zeer aantrekkelijke stad. Zoekt u een nieuwe kantoorruimte omdat u oude ruimte te klein is geworden? Of wilt u een onderneming starten en bent u op zoek naar een mooie plek waar u dit kan gaan doen? In beide gevallen bent u in Utrecht op de juiste plek. Heeft u al een idee in welke wijk u graag een kantoorruimte zou willen hebben? Denkt u aan een mooi pand in de binnenstad of Vleuten? Of kiest u liever voor een pand aan de rand van de stad, zoals bijvoorbeeld Overvecht of Leidsche Rijn? Ook als u nog niet weet in welke wijk u zou willen kopen is dat geen probleem. Kijk vrijblijvend naar ons aanbod en laat u inspireren om zo uw ideale kantoorruimte te vinden. Wij helpen u hierbij graag op weg.

  • Uw object op deze pagina?

    

   • eenvoudig plaatsen van uw pand
   • een heldere zoekfunctie op onze sites
   • actueel aanbod door dagelijkse update van de sites 


   Klik hier

 1. Bent u op zoek naar een passend bedrijfspand- voor uw onderneming? Vormt het beeld van deze plek zich langzaam in uw hoofd? En heeft u behoefte aan informatie over het actuele aanbod van geschikte panden? Dan bevindt u zich op deze site op de juiste plaats.

   

  Onze vastgoed sites:

  • overzichtelijke websites met een heldere presentatie
  • snel zoeken door eenvoudige zoekfuncties
  • duidelijke omschrijving van de aangeboden objecten met scherpe foto’s
  • brengt vraag en aanbod ‘vast en goed’ in de markt voor bedrijfs- kantoor- en winkelpanden bij elkaar

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

Kantoorruimte te koop in Utrecht en omgeving

Bent u op zoek naar een kantoorruimte Utrecht maar twijfelt u of u in de stad zelf uw onderneming zou willen vestigen of ergens in de omgeving van de stad? Ook de omgeving van Utrecht heeft veel te bieden. De stad Utrecht heeft een mooi centrum, grotendeels omringd door grachten. Er lopen twee grachten dwars door de stad, te weten de Oudegracht en de Nieuwegracht. Deze grachten hebben unieke werven, waarop de kelders van de huizen uitkomen. Indien u nadenkt over het kopen van een kantoorruimte in de omgeving van Utrecht, denkt u dan ook eens aan bijvoorbeeld Breukelen of Vianen, dorpen die dicht bij de snelweg liggen en daardoor goed bereikbaar zijn. Of gaat u liever voor de televisie stad Hilversum of het natuurrijke Zeist? Ook Culemborg, Houten en Nieuwegein liggen in de omgeving en hebben ieder hun eigen aandeel in de zakelijke wereld. Utrecht is door zijn centrale ligging goed bereikbaar via de snelwegen zoals onder andere de A2, A27 en A58. Maar ook door de centrale ligging in het land is de stad Utrecht prima te bereiken met het openbaar vervoer. Zeker ook als u een kantoorruimte zoekt op een van de industrieterreinen, zoals bijvoorbeeld Overvecht, Utrecht sciencefiction Park, Lage Weide of Nieuw Overvecht. Wat voor kantoorruimte u ook zoekt, ik hoop dat u aan het denken bent gezet en de juiste keuze maakt voor uw ideale kantoorruimte Utrecht, die helemaal voldoet aan uw eisen en wensen!