Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Kantoorruimte te koop Venlo
  Alle kantoorruimtes in Venlo en omgeving
  Kantoorruimte te koop Venlo
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Kantoorruimte te koop Venlo

  Zoekt uw onderneming een kantoorruimte te koop in Venlo? Denkt u aan uitbreiding van uw huidige vestiging, of heeft uw organisatie plannen te verhuizen? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een nieuwe vestiging wilt openen omdat u veel zaken doet in en rond de stad. Dan is een kantoorruimte te koop in Venlo een gedegen keuze. U vindt vele soorten en mogelijkheden in en rondom deze mooie stad. Zo heeft u de mogelijkheid een kleine vestiging te openen in een centraal gelegen ruimte in het centrum of u kunt besluiten uw onderneming onder te brengen in een nieuwe kantoorruimte te koop in Venlo in één van de bedrijventerreinen zoals Trade Port Oost en Pannenberg. Dit soort terreinen biedt uitstekende investeringsmogelijkheden met betrekking tot de groei van uw bedrijf. Zo kunt u nu reeds de benodigde ruimte die uw onderneming in de toekomst nodig heeft in bezit krijgen en het deel dat u nog niet gebruikt verhuren. Ons aanbod kantoorruimte te koop in Venlo biedt vele verschillende mogelijkheden voor een investering die voor uw bedrijf en haar toekomst van belang is. Zodoende kunt u onze selectie vergelijken met de wensen en eisen die uw onderneming heeft.

  Kantoorruimte te koop in Venlo en omgeving

  De steden Roermond, Venray, Weert en Velo liggen in het noorden van de provincie Limburg tegen de Duitse grens. De regio heeft goede verbindingen met de rest van Nederland, het oosten van België en het in Duitsland gelegen Ruhrgebied. De ligging van dit gebied kan naast de nodige uitbreiding van uw huidige vestiging een van de redenen zijn dat u een kantoorruimte te koop in Venlo en omgeving zoekt. Het samenkomende netwerk van wegen uit de verschillende landen, de rivier de Maas en de goede spporverbingen zorgen voor uitstekende ontsluiting met de omringende regio's. Dus als u voor uw organisatie vanwege één van deze redenen denkt aan een nieuwe kantoorruimte te koop in Venlo en omgeving dan raden wij u zeker aan ons ruime aanbod te bekijken, U kunt dan weloverwogen een vergelijk maken tussen de mogelijkheden die er zijn en de wensen die uw bedrijf heeft. Van grootschalige kantoren op de vele bedrijventerreinen tot middelgrote en kleine stadskantoren, wij bieden u een rijke keuze aan mogelijkheden. Wij helpen u dus graag bij het nemen van deze eerste stap op weg naar de nieuwe toekomst die u voor uw firma in gedachten heeft.